[Hlavní strana] [Krajský úřad] [Kalendář akcí] [Kontakt] [Pro registrované]


Návrat na hlavní stranu

Jihočeský kraj


Historie a současnost Golfarény Ostrava [ Historie (archivní dokument) ]

GOLF ARÉNA


Golf Aréna stojí přímo v centru Ostravy jako součást zábavní zóny Výstaviště Černá louka, v pavilonu G. Toto umístění poskytuje velmi dobrou dostupnost jak MHD, tak autem (kolem řeky Ostravice po sjezdu ze Sýkorova mostu). Je zde možnost parkování přímo u haly, popř. v garážích areálu.

PRO VEŘEJNOST
V Golf Aréně si může vyzkoušet golf opravdu každý. Nepotřebujete žádné golfové klubové členství a díky půjčovně holí a míčků dokonce ani žádné golfové vybavení. Stačí jen sportovní obuv.

PRO GOLFISTY
Golf Aréna na Černé louce v Ostravě má vysokou profesionální úroveň, vycházející z aktivní zkušenosti jejich provozovatelů. Jsou zde k dispozici driving s 9 odpališti, putting s pěti a chipping se čtyřmi jamkami. Na vaše přání Vám můžeme doporučit profi trenéry, kteří Vám mohou pomoci nejen v začátcíh, ale pokročilí golfisté si mohou pod jejich vedením vylepšit svůj handicap a připravit se na nadcházející sezónu. Telefonní čísla na trenéry obdržíte přímo v hale na recepci, nebo na tel. 596 167 253.

Součástí vybavení Golf Arény je Pro Shop, půjčovna golfových holí a míčků, úschovna golfového vybavení (zamykatelné skříňky) a odpočinková zóna s barem, kde Vás obslouží příjemný personál. Šatny s toaletami jsou samozřejmostí.

Kromě možnosti kvalitních samostatných tréninků nabízí Golf Aréna také golfové kurzy pod vedením profesionálních trenérů zaměřené na získání Zelené karty.

DĚTSKÉ A RODINNÉ TURNAJE
Ve dnech 26.,27, a 29.12. se v Golfaréně uskuteční turnaj, kterého se zůčastní děti z klubů Ropice, Šilheřovice a Kravaře. Do budoucna se počítá s dalšími dětskými turnaji o ceny a od ledna nastartujeme i rodinné turnaje. Případní zájemci o tyto akce na sebe mohou zanechat kontakt v recepci, popřípadě na tel. 596 167 253. Rádi Vás budeme kontaktovat a informovat o podrobnostech.

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ


AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 56, 10.01.2006 v 10:32 hodin


Copyright 1998-2024 © Luděk Šorm